Färgning i Kungälv eller Australien?

by admin

Att jobba som frisör är ett populärt yrke där man får syssla med färgning, klippning och permanentning av hår. Har man gått en utbildning och jobbat några år med färgning i Kungälv, kanske man vill ut och se sig om i världen. Vad sägs om Australien?

Det är officiellt, frisörer är för närvarande på  listan över de yrken som efterfrågas i Australien. Om du känner för en nystart i ett helt annat, kan ”down under” vara ett lockande alternativ. Kungälv kan m an alltid återvända till. Färgning av hår är dock lika i båda länder även om personligheterna på kunderna varierar.

Dina frisörsax kommer säkert att hjälpa dig att skära igenom en del av den byråkrati som omger din visumansökan. I teorin kan du sätta igång med ditt nya liv på mindre än sex månader.

Australien kommer ge dig livskvalitet, året runt sol och en bättre levnadsstandard. Du får mindre trafikstockningar, fantastiska sport-och fritidsanläggningar. Levnadskostnaderna är låga där också. De flesta Aussies lever i lyxiga hem till en relativt låg kostnad och 70% av dem äger sitt eget hem. För dem som inte äger, är hyran billigare än genomsnittet i Sverige.

Naturligtvis är det den största flytten i ditt liv och kommer inte nödvändigtvis att vara lekande lätt. Det kan vara stressigt så se till att du gör dina läxor på hemmafronten och sök vägledning. Råd om rätt visumtyp vilka papper du behöver för att skicka in din ansökan. Dina erfarenheter från Kungälv kommer säkert till nytta här och du får mycket att berätta för dina nya kunder.