I morgon drar vi

by admin

Imorgon åker jag och en kompis till Australien tanken är att vi ska stanna där till december, men allt hänger såklart på om vi kan få något bra deltidsjobb  för att få den ekonomiska biten att gå runt så pass länge. Eftersom brorsan ska låna min bil medans jag är borta så såg jag till att serva den idag, det blev helt enkelt att lämna in den på bilservice hos rottnemotorverkstad.se i Växjö. Det känns bättre att låna ut bilen när jag vet att den är i gott skick från början.

Annars tycker jag det är svårt att få något vettigt gjort just nu, man går mest runt och väntar på att få ge sig iväg. Antar att det är detta som kallas resfeber. Måste gå igenom packningen en sista gång också, det vore ju inte alls roligt att komma ner till Australien och inse att man glömt något viktigt.


Överlåtelsebesiktning inför flytten

by admin

Om en månad går flyttlasset till Australien, det är dock en hel del kvar som ska ordnas tills dess. En av dessa saker är att slutföra försäljningen av huset. Vi säljer visserligen till några bekanta till oss men det är ju ändå viktigt att allt går rätt till. Vi har gemensamt bestämt oss för att göra en överlåtelsebesiktning med hjälp av fst-ab.com.

Det känns rätt att göra på detta viset då vi inte vill att det ska bli några oväntade bekymmer med huset för våra bekanta, särskilt eftersom vi flyttar ända till Australien och därför kommer vara ganska svåra att få tag på med kort varsel.